Tata Blumenkrantz prije i nakon plastične kirurgije, gubitak kilograma. Fotografija

Gruzijska mlada ljepotica proslavila se u ruskom show businessu zahvaljujući sudjelovanju u emisiji "Dom-2"... Tata Blumenkrantz se tijekom svog vremena na skandaloznom televizijskom projektu izgledom jako promijenila. Kako je djevojčica izgledala prije plastične operacije i što je postala nakon nje, opisano je kasnije u članku.

kratka biografija

Tata se na projektu pojavila s prezimenom Abramson. Ali poznato je da je ovo samo pseudonim. Pravo ime djevojke je Zubkhaya. Nakon udaje djevojka je postala Blumenkrantz. Ovo prezime pomoglo joj je da postigne željenu slavu, pa je ni nakon razvoda Abramson nije promijenio.Tata Blumenkrantz prije i nakon plastične kirurgije, gubitak kilograma. Fotografija

Tata je rođena zimi 1993. godine u Gruziji u cjelovitoj obitelji. Njezino djetinjstvo nije bilo lako. Majka i otac imali su loš odnos. Poznato je da se muškarac prilično agresivno ponašao i prema djeci i prema svojoj supruzi. Također je volio ljubiti bocu i nije osiguravao dovoljno za svoju obitelj.

Kao rezultat toga, roditelji buduće zvijezde "Kuće-2" razveli su se. Tatina majka Maria Tristanovna nije mogla živjeti pored bivšeg supružnika. Uz to, samohranoj majci s djecom bilo je izuzetno teško skrasiti se i još pristojnije zaraditi novac u Gruziji.

Kao rezultat toga, žena je sa sobom povela sina i kćer i otišla u Kinu da okuša sreću. Nikad se nije ponovno udala. Ali organizirala je vlastiti posao prodajom cipela. Maria Tristanovna morala je jako puno raditi.Tata Blumenkrantz prije i nakon plastične kirurgije, gubitak kilograma. Fotografija

Stoga su djeca često boravila s dadiljom. Nakon što joj je popularnost došla, Tata je novinarima često govorila da joj nedostaje majčine brige i pažnje. No, unatoč tome, sada dvije poznate žene imaju dobar odnos. Žive u blizini, a mama pomaže Tateu da odgaji unuku.

Zanimljivo je da TV zvijezda danas komunicira i s ocem. S vremena na vrijeme njihove zajedničke fotografije pojavljuju se na webu. Ali djevojčica ne voli odgovarati na pitanja o svom ocu. Jednostavno odgovara da je u vezi s njezinim ocem danas sve u redu.

Podržao je Tatu nakon razvoda i trenutno ostaje uz njega, pomažući ako je potrebno. Otac zvijezde TV emisije preudao se. Također komunicira sa suprugom Nadeždom Blumenkrantz.Tata Blumenkrantz prije i nakon plastične kirurgije, gubitak kilograma. Fotografija

Tata je studirala u Kini. Godine pohađala je školu u ruskom veleposlanstvu. Djevojčica je diplomirala s odličom. Nakon što je Abramson ušao na ekonomsko sveučilište. Treba napomenuti da je gruzijska ljepotica uvijek bila ponosna na svoje izvanredne intelektualne sposobnosti.

Bila je izvrsna u učenju bilo gdje. Danas Tata govori 6 jezika odjednom. Uz gruzijski, engleski i ruski, to je i mingrelski, kineski, francuski.

U Kini nisu zabilježene samo mentalne sposobnosti djevojčice, već i njezin sjajni izgled i kreativni talenti. Tatu su više puta pozivali na razne emisije, kako bi snimala u reklamama. Tada je počela sanjati da će postati popularna. Djevojka je putovanje odlučila započeti skandaloznom emisijom "Dom-2", budući da se na drugim mjestima nije mogla probiti.Tata Blumenkrantz prije i nakon plastične kirurgije, gubitak kilograma. Fotografija

U tom je trenutku mamin posao s cipelama počeo postupno postajati neisplativ, pa joj je Abramson odlučio pomoći u oglašavanju putem televizijskog projekta. Tada je na društvenim mrežama djevojka otvoreno izjavila: "Idem na PR, pričekajte."

U početku Tata nije namjeravao graditi ljubav u showu. Ali stvarni osjećaji pronašli su je sami. Na TV projektu djevojka se zaljubila i udala za Valeryja Blumenkrantza... Ovdje je Gruzijka zatrudnjela i rodila kćer Beatrice. Odnos supružnika u početku je bio vrlo težak. Psovali su nasilno, ali nisu ništa manje bistro izmišljali.

Maria Tristanovna čak je došla pomoći svojoj kćeri u projektu. Ali ovo je samo ubrzalo krah braka. Kao rezultat toga, Tata i Valera su se razveli. Djevojčica je napustila projekt, a njezin bivši suprug u emisiji osnovao novu obitelj. Zanimljivo je da je Tata majka i sama pronašla sreću u "Kući 2".Tata Blumenkrantz prije i nakon plastične kirurgije, gubitak kilograma. Fotografija

Maria Tristanovna na internetu je upoznala muškarca s kojim su se ubrzo počeli sastajati. Odabrani nije došao na projekt zbog nje, ali je pozvao ženu sa sobom.

Tata je i sama više puta rekla obožavateljima da je ponovno sretna u vezi. Povremeno je objavljivala fotografije s odabranikom iz Monaca i napominjala da je on milijunaš koji je spreman za svoju voljenu ići na sve.

Tata Blumenkrantz prije i nakon plastične kirurgije, gubitak kilograma. Fotografija
Tata Blumenkrantz s bivšim suprugom i kćerkom

No do sada, osim izjava o skorom vjenčanju, nisu se pojavile niti druge tematske vijesti od djevojke. Na ruci nema zaručnički prsten. Pretplatnici popularne Gruzijke sigurni su da Blumenkrantz još uvijek voli svog bivšeg supružnika i čini sve što je moguće za njegov povratak.

Dostignuća

Blumenkrantz je ranije sanjao o vrtoglavoj karijeri u financijama. Ali ovdje nije uspjela postići svoj cilj. Kao rezultat toga, djevojka je shvatila da je puno lakše zaraditi novac, budući da je poznata u cijeloj zemlji. U tome joj je pomogla emisija "Dom-2". Danas Tata ima mnogo obožavatelja, unatoč činjenici da je davno napustila televizijski projekt.

Glavni izvor prihoda gruzijske ljepotice su društvene mreže... Primjerice, ima preko 800 tisuća sljedbenika na Instagramu. Stoga Tata sjajno zarađuje na oglašavanju. Uz to, uspješna je u prodaji. Na primjer, prodaje stilsku odjeću.Tata Blumenkrantz prije i nakon plastične kirurgije, gubitak kilograma. Fotografija

Zajedno sa bivšim supružnikom pokušali su otvoriti jedinstvenu slastičarnicu. Tata jako voli kuhati i nadala se da će iskoristiti svoj kulinarski talent kako bi zaradila novac. Ali zajednički uzrok brzo je izgorio. Tome je pridonio i razvod. Slastičarnica je radila vrlo kratko.

Tata i Valera nisu se mogli složiti ni oko daljnjeg zajedničkog rada. Kasnije je djevojka htjela samostalno pokrenuti posao, ali nepovoljna epidemiološka situacija nije joj to omogućila. Danas Tata pokušava ne ulagati u nove projekte, već samo mirno čeka teško vrijeme.Tata Blumenkrantz prije i nakon plastične kirurgije, gubitak kilograma. Fotografija

Kada se Blumenkrantz (nije promijenila prezime nakon razvoda) pita o svojoj profesiji, djevojka uvijek primijeti da je prvenstveno blogerica i model. Istina, mlada majka nikada nije išla na podij. Ali često sudjeluje u raznim foto sesijama.

Dakle, nedavno je djevojka čak bila pozvana da reklamira šik nakit poznate marke. Tata se savršeno snašao u ovom zadatku.

Sam Blumenkrantz odgaja trogodišnju kćer. Djevojčica ne skriva činjenicu da joj se, unatoč svim raspoloživim mogućnostima zarade, nije lako snaći sama. Stoga joj povremeno treba financijska pomoć bivšeg supružnika.Tata Blumenkrantz prije i nakon plastične kirurgije, gubitak kilograma. Fotografija

Istina, sada je nova supruga muškarca također trudna i on nema priliku osigurati dvije obitelji odjednom. U akutnoj financijskoj situaciji bivši suprug i supruga uspješno se promoviraju. Povremeno razgovaraju o temi novca u raznim emisijama.

Zanimljivosti

Tata Blumenkrantz (prije i nakon plastike, njezine su fotografije pobudile zanimanje obožavatelja) povremeno govori neobične činjenice o sebi:

  • nacionalnost djevojčice određuju dvije krvne loze odjednom - židovska i gruzijska;
  • usprkos glamuroznom izgledu, Abramson je izvrsna domaćica - savršeno kuha tradicionalna gruzijska peciva, a kao dijete je sanjala da postane kuharica;
  • u Kini Tata nije imala ozbiljnih ljubavnih priča, budući da je djevojka uvijek izjavljivala da ne želi brak s Azijatom (sigurna je da ima previše drugačiji mentalitet s Kinezima);
  • zvijezda "Kuće-2" sanja o tome da u budućnosti postane majka mnogo djece, ali djevojčica je na to spremna samo u punopravnoj obitelji s muškarcem u kojeg će biti sigurna (dok mlada majka to ne vidi pored sebe);
  • Tata se nada da će se s obitelji preseliti u Europu, Moskvu smatra samo za izvrsnu zaradu, ali ne i za miran život s djecom.

Izgled prije plastike

Tata Blumenkrantz prije i nakon plastične operacije izgleda potpuno drugačije... Djevojčica je na skandalozni televizijski projekt došla svojim prirodnim prirodnim izgledom. Tada je već izgledala vrlo slatko i privlačno. Tata i sama voli reći da je blistav izgled rezultat mješavine gruzijske i židovske krvi.Tata Blumenkrantz prije i nakon plastične kirurgije, gubitak kilograma. Fotografija

Istina, kad su novinari djevojčici i majci postavljali pitanja o tome odakle dolazi židovsko podrijetlo, žene im nisu mogle odgovoriti. Ali gruzijski korijeni definitivno su uočljivi. U početku je Abramson na projekt došao s prirodnim nosom. Bio je prilično velik i izvanredan za djevojku.

Istodobno, nije pokvario lice. Jednom je zvijezda priznala da je od oko 16 godina počela sanjati o popravljanju nosa, čineći ga minijaturnijim. Ali dugo nije imala takvu priliku, a umiješao se i strah. Kao rezultat, TV projekt joj je pružio priliku. Zvijezda TV emisije sigurna je da je minijaturni nos znak ženstvenosti.

Parametri Tata pomoći će u proučavanju tablice:

OpcijeKarakteristična
Rast169 cm
Težina58 kg
Veličina grudiprirodno drugo

Tata Blumenkrantz prije i nakon plastične kirurgije, gubitak kilograma. FotografijaZanimljivo je da i sama Tata voli uljepšavati vlastite parametre. Primjerice, u intervjuima obično primijeti da joj je visina 175 cm ("gotovo model"). Iako se pokazalo da je u stvarnosti djevojka nešto niža. Primijetiti takvu neskladnost nije lako, jer je bivši Abramson ljubitelj visokih potpetica.

Blumenkrantzova prirodna boja kose tamno je plava. Ali u TV emisiji došla je plavuša. U ovom obliku djevojka je provela nekoliko godina. Tateina plava kosa izgledala je vrlo dobro.

Iako su pretplatnici ponekad pisali poznatim osobama, komentari da joj neprirodni plavuši čine njen gruzijski nos još istaknutijim. Djevojčica se to uspješno nasmijala, ali već tada je shvatila da svakog mjeseca jača svoju želju za rinoplastikom.

Tata se udala i s plavom kosom. Nakon toga se dramatično promijenila i postala brineta. Takve promjene omogućile su djevojci da izgleda još svjetlije, zanimljivije, individualnije. Sada mlada majka kaže da će nastaviti svoje eksperimente s kosom.Tata Blumenkrantz prije i nakon plastične kirurgije, gubitak kilograma. Fotografija

Možda će neko vrijeme postati žarko crvena ili odabrati plavkasto-crnu boju kose. Tata je sigurna da bi u mladosti svaka djevojka trebala beskrajno eksperimentirati sa svojim izgledom kako bi odabrala savršenu opciju.

Prije svih izvedenih operacija, Abramson je nedostatke po njezinom mišljenju maskirao šminkom. Stoga je bila naslikana vrlo vedro. Djevojčica je pokušala smanjiti nos uz pomoć konture. Istina, nije bio baš uspješan, a rezultat je izazvao podsmijeh navijača.

Što se tiče lika Tata, na ovom području ona nikada nije imala problema. Djevojčica se uvijek uspjela održati u sjajnoj formi. Blumenkrantz se udebljao samo tijekom trudnoće.

No, nakon rođenja Betty, gruzijska ljepotica brzo se oporavila i vratila se svojoj prvobitnoj težini. Tata je bila tanka prije svih plastičnih operacija i ostala je ista i danas.

Plastična operacija

Tata Blumenkrantz kaže da je neutralna u vezi s plastikom. Djevojčica nikad ne osuđuje onoga koji je na ovaj način odlučio promijeniti vlastiti izgled, ali ni ona nije gorljivi obožavatelj kirurških intervencija. Općenito, Tata mi se svidio i prije i poslije plastike.Tata Blumenkrantz prije i nakon plastične kirurgije, gubitak kilograma. Fotografija

No zvijezda TV emisije sigurna je: ako postoji prilika da se isprave postojeći nedostaci, to bi svakako trebalo iskoristiti. Stoga, kad je od novog sudionika zatraženo da se podvrgne rinoplastiji, Blumenkrantz je odmah pristao.

Kao rezultat, stručnjaci su Tati značajno smanjili nos.... Postao je kraći, manji. Uz to je plastični kirurg naoštrio vrh. Rezultat operacije djevojci se jako svidio.Jednom je Blumenkrantz rekla novinarima da se nakon plastične operacije počela osjećati puno samouvjerenije i opuštenije.

Sad se djevojka s radošću gleda u ogledalo i ničega se ne srami. Napokon, Tata si dopušta izlazak bez šminke. Čak ujutro piše priče za društvene mreže i potiče djevojke da se ne boje biti prirodne.Tata Blumenkrantz prije i nakon plastične kirurgije, gubitak kilograma. Fotografija

Ali rinoplastika nije jedina promjena na koju se djevojka odlučila. Osim toga, također je promijenila oblik usana. Po prirodi je ovaj dio Blumenkrantzova lica već bio debeo i izvanredan. Ali djevojčica ju je željela učiniti još učinkovitijom. Ukupno su izvedena dva postupka.

Nakon prve, Tata je bila nezadovoljna veličinom svojih usana i zamolila ih je da budu još veće. Sada skandalozna zvijezda TV emisije redovito posjećuje svog omiljenog kozmetičara i nadgleda veličinu i stanje usana. Ako je potrebno, djevojka ih planira nastaviti i dalje povećavati.

Obožavatelji su više puta postavljali gruzijsku ljepotu pitanja o povećanju grudi. Postoji pretpostavka da je djevojčica također ispravila ovaj dio svog tijela. Ali Tata je već više puta objasnila: nije povećavala grudi i nije se mijenjala ni na koji način.Tata Blumenkrantz prije i nakon plastične kirurgije, gubitak kilograma. Fotografija

Samo što je djevojka smršavila, a na pozadini vitkijeg tijela prirodno poprsje druge veličine postalo je posebno istaknuto. Uz to, Blumenkrantz je svoje dostojanstvo naučila isticati odjećom i posebnom šminkom. Primjerice, s otvorenim dekolteom, grudi ističe proizvodima za podloge i konture.

Unatoč brojnim glasinama, bivša TV zvijezda nije ispravila nijedan drugi dio tijela. Sve ostale vizualne promjene uspjela je postići pravilnom šminkom, pomoći profesionalnog kozmetičara i nekim drugim trikovima. Na primjer, za vlastita fotografiranja Tata je uspjela pronaći savršenu pozu i pronašla je svoju "radnu stranu".

Izgled nakon plastike

Tata Blumenkrantz prije i nakon plastične kirurgije može se pohvaliti atraktivnim izgledom. Danas djevojka ima tamnu kosu. Za sebe je odabrala nijansu "tamne čokolade". Nova boja kose, koja se pojavila nakon svih kirurških promjena, izvrsno se slaže s Tateom.Tata Blumenkrantz prije i nakon plastične kirurgije, gubitak kilograma. Fotografija

Obožavatelji napominju da s njim izgleda sofisticiranije i elegantnije. Blumenkrantz jako brine o svojoj kosi. Redovito posjećuje kozmetičke salone, ponavlja bojanje, radi postupke za vlaženje i njegu.

Danas Tata ima savršen ravan i sitan nos, pune usne o kojima je sanjala.

Nedavno su pretplatnici počeli primjećivati ​​da je strabizam, koji je ranije bio uočljiv, nestao. Isprva je bilo sugestija da je zvijezda "Kuće-2" i na ovom području nešto kirurški ispravila. No, pokazalo se da je sve puno jednostavnije - djevojka je jednostavno promijenila leće u bolje i naučila ih pravilno nositi.

Nakon svih plastičnih operacija, čak se i Blumenkrantzov stil promijenio. Primjerice, počela je slikati potpuno drugačije. Djevojčica je korigirala obrve, čineći ih širim, kako je to sada popularno. Uz to, počela je redovito nadograditi trepavice i praviti najživopisniju šminku za oči.Tata Blumenkrantz prije i nakon plastične kirurgije, gubitak kilograma. Fotografija

Sada se Tatu možemo nazvati pravom orijentalnom ljepoticom. Pogled joj je postao izražajniji, snažniji, bistriji. Djevojčica voli istaknuti svoje povećane usne svijetlim ružem. Na primjer, crvena ili bordo. Njezina odjeća postajala je sve otkrivenija. Bile su uske mini haljine, kožne hlače, tajice, otkrivajući topići.

Sama zvijezda TV emisije objašnjava da su takve promjene posljedica povećanog samopouzdanja. Sada si djevojka hrabro dopušta bilo koju odjeću koju želi, jer izgleda savršeno.

Tajne ljepote

Tata Blumenkrantz (prije i nakon plastike, njezine fotografije mogu se naći na internetu) gotovo nikada nije imala problema sa svojom figurom. Kao što je gore napomenuto, djevojčica se zamastila samo tijekom trudnoće.

Udebljala se preko 15 kg. Sama Tatu uopće nije smetala.Hrabro je jela što god je htjela, a bila je sigurna da će smršavjeti nakon poroda. I tako se dogodilo. Blumenkrantz se vrlo brzo vratio u formu.Tata Blumenkrantz prije i nakon plastične kirurgije, gubitak kilograma. Fotografija

Da bi to učinila, ona:

  1. Prvo sam napravio pravi meni, minimizirajući slatkiše i peciva u njemu. Prehrana djevojčice temeljila se na dinstanom i kuhanom povrću, maloj količini žitarica, puno ribe i bijelog mesa. Tata nikada nije gladovala, ali smanjenje kalorijskog udjela u prehrani i uklanjanje štetnih tvari iz nje pomoglo joj je da brzo počne mršaviti.
  2. Kad su liječnici dopustili, mlada je majka odmah počela aktivno raditi fizičke vježbe. Primjerice, počela je ići u teretanu ili plivati. Ako Tata nema priliku aktivno vježbati izvan kuće, tada u vlastitom stanu organizira teretanu. Za to djevojka uvijek ima na lageru potreban pribor. Na primjer, male bučice i gumica za vježbanje.
  3. Kad su prvi kilogrami viška počeli nestajati, Blumenkrantz je također povezao kozmetičke salone. Počela je pohađati obloge za mršavljenje tijela, odabrala je za sebe učinkovitu anticelulitnu masažu i redovito se kupala u bačvi od cedra. Djevojčica ovu brigu o sebi nastavlja i danas.

Tata Blumenkrantz prije i nakon plastične kirurgije, gubitak kilograma. FotografijaTata ne krije činjenicu da je neko vrijeme čak uzimala i posebne dijetalne tablete. Djevojčica je zaista željela brže smršavjeti i vratiti se u javni život. No, u to je vrijeme Blumenkrantz naišao na detaljan članak o opasnostima takvih sredstava i njihovom negativnom utjecaju na zdravlje žena. Tada je mlada majka bez sažaljenja izbacila drogu i počela se snalaziti sama.

Kozmetički saloni također igraju važnu ulogu u Tatinom životu.... Zbog svoje popularnosti na Instagramu, djevojka može mnoge od njih posjetiti besplatno. A u salonima zvijezda "Kuće-2" voli birati složene tretmane za lice i tijelo. Nužno - hidratantno.

I prije i nakon plastične kirurgije Blumenkrantz Tatu možemo nazvati lijepom dopadljivom djevojkom. Da bi izgledala kao sada, mlada se majka morala potruditi. Plastične ordinacije i najbolji saloni ljepote u Moskvi također su krenuli u akciju.

Video o Tati Blumenkrantzu

Tata Blumenkrantz u programu "Zapravo":

Ocijenite članak
Kozmetologija i plastična kirurgija za žene. Ispravak izgleda. Načini, metode, postupci za poboljšanje lika i lica
Dodaj komentar

Lice

Noge

Dlaka